Meg vel

vel her skal det vel stå noe om meg:P så får vel se om jeg finner på noe etter hvert da;)

Dette kan bli en morsom side, her skal jeg prøve å fortelle litt om meg selv.
Jeg heter Lene og er for øyeblikke student ved Høgskolen i Lillehammer (www.hil.no) på Vernepleier studie. Jeg er for tiden veldig heldig meg å være ute i paksis i en barnehage (www.hestehoven.com) og får nye finvære maks.
uteom det gikk jeg ut fra Lillehammer Videregående i fjor(2006). Der gikk jeg Almennfag som gjorde at jeg kom meg videre på det jeg er i dag

Uten om det skal jeg flytte sammen med kjæresten min Marius til sommeren, det blir Lillehammer eller Gjøvik, men helt hvor veit vi ikke enda.

Jeg jobber for tiden i helse sekorten på Lillehammer Sjukehjem,men om sommeren trives jeg ute og har nå min 4. sesong på Hunderfossen Familiepark som badevakt som er utrolig morsomt. (www.hunderfossen.no) Miljøet er utrolig bra og det er en trivelig park for småe og store. Må jo reklamere litt syns jeg:)

Da blir det litt oppdateringer her.. har visst sjedd mye siden jeg var inne her sist gitt.

Skal vi se: Jeg har flytta igjen. Bodde et år i lillehammer sentum i en fin leilighet i storgata, men de skulle pusse opp så vi har kommet oss videre til gjøvik. Denne gangen har vi kjøpt og er kommet et stykke på oppussing. Følg med på bloggen!

Eller har jeg hatt enda en år som badevakt på hunderfossen. Det er da min 6. sesong hvis vi teller med den ene vnter sesongen jeg var med. Men i år var det litt mer spesielt for jeg var "sjefen" til brodern. Det er alltid litt rart syns jeg.. Alt for høy og tynn har han blitt å:)

Skolen har gått sin gang. Jeg greide dessverre ikke å stå siste eksamen min på andre året så nå skal jeg faktisk ha et skolefri år. Det blir litt rart syns jeg, men skal gjøre det beste ut av det. Skal søke meg ny jobb og får se om jeg trives like godt som jeg gjorde på lillehammer.

Det positive med å flytte til gjøvik er vel at søstra mi har gjort det samme, så jeg er ikke helt aleine her i en ukjent by:p Litt godt å ha med seg litt familie.

Det har skjedd mye dette året for meg og min familie. Både positive og negative ting. Pappa har blant annet giftet seg:) håper det går bra.. Elles begynner hjemmesituasjoen å komme seg;)

vel da får jeg gå litt videre, kommer mere siden.